Nemef introduceert de NF3plus veiligheidscilinders voor de buitendeur. Het betreft een serie veiligheidscilinders die voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Alle veiligheidscilinders zijn SKG***® gecertificeerd en bieden een hoge mate van beveiliging.

De Nemef SKG***® veiligheidscilinders uit de NF3plus-serie zijn gepatenteerd en bieden bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels. Alleen de eigenaar kan extra cilinders en/of originele sleutels bijbestellen op vertoon van het bijgeleverde certificaat en alleen bij gecertificeerde Nemef-partners.

Bescherming tegen kerntrekken en uitboren
De Nemef NF3plus-cilinders bieden een maximale bescherming tegen uitboren en de veel voorkomende inbraakmethode kerntrekken. Daarnaast beschikt de cilinder over een zogenaamde gevarenfunctie, waardoor de deur ook te openen is wanneer per ongeluk een sleutel aan de binnenkant van de cilinder is blijven zitten. Alle deuren openen met één sleutel! De sleutels zijn namelijk verkrijgbaar in gelijksluitende sets (per 2, 3 en 4 stuks).

Verschillende varianten
Het NF3plus-assortiment van Nemef bestaat uit dubbele cilinders, enkele cilinders en knopcilinders. De standaardlengte van de cilinder is 60 mm en is geschikt voor deuren met een dikte van 38 tot 42 mm. Afwijkende maten (verlengingen) kunnen alleen op vertoon van het veiligheidscertificaat bij Nemef verkooppunten worden bijbesteld. Alle veiligheidscilinders zijn SKG® gecertificeerd en voldoen daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Voetnoot van Jazeker!
We laten u deze informatie volledigheidshalve zien. Op het moment dat u uw alarmsysteem heeft die aangesloten is op één van onze meldkamers, heeft een dergelijke cilinder alleen de toegevoegde waarde, dat als men door de deur naar binnen wil, dit wat langer duurt. Als u toch een cilinder moet vervangen, doen we dit graag met goed materiaal, we adviseren u niet om direct alle cilinders te gaan vervangen.