Een veilig thuis voor je gezin!

Zo verbetert Jazeker! stap voor stap uw veiligheid

Jazeker! beveiligingen is een adviesbureau en installatie bedrijf op het gebied van mechanische en elektronische beveiligingen tegen inbraak, overval, brand en gevolgen van ongeval in en om uw woning.

Deze pagina probeert een samenvatting te geven van de productlijnen en merken die we voeren. Natuurlijk is dat geen volledig overzicht. U kunt er van uitgaan dat we alles doen binnen ons vak: van deurspion tot en met volledig turn-key alarmsysteem.

Meestal begint de samenwerking met een advies waarin alle veiligheidsaspecten met u worden doorgelopen. U weet dan precies hoe uw veiligheid er voor staat en wat de risico’s zijn in uw leefomgeving.

 

Stap 1

Een volledige check van uw buitenomgeving

We gaan als eerste op zoek naar alle mogelijkheden om met simpele en voordelige middelen uw veiligheid te verbeteren. We doen dit aan de hand van een uitgebreide checklist. Hieruit volgt een advies met prijsopgave, die u in het algemeen meevalt. Denk aan buitenverlichting, inbraakveilige brievenbussen, deuruitzetbeugels een deurbelcamera enzovoorts.

Mogelijkheden van bouwkundige aanpassingen

We beoordelen alle openingen in uw woning aan de hand van een checklist, gebaseerd op het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Deze stelt normen voor de gebruikte sloten en afsluitingen, scharnieren, deurplaten en zo meer. We maken samen met u een inventarisatie en kosten berekening. U kunt dan besluiten dit door ons voor de opgegeven prijs te laten verzorgen. Vaak is het zo, dat de kosten hoger zijn dan die van een beveiligingssysteem. In dat geval is het verstandig een combinatie of alleen een elektronisch beveiligingssysteem te kiezen.

Stap 2

Stap 3

Mogelijkheden van elektronische beveiliging

In het algemeen is een elektronische beveiliging de beste beveiliging die er is. Bij toepassing van elektronische beveiliging bespaart u meestal in het totaal omdat bouwkundige beveiliging duurder is dan elektronische. Door een analyse van uw dagelijkse routines, de criminalitiet in de omgeving, de fysieke omgeving en de toegangen tot uw woning, komen we tot een advies. Dat doen we samen om te zorgen dat uw systeem ook echt bij u past.

Noodzakelijke netwerkaanpassingen

We bepalen de plaats van de te installeren componenten en brengen noodzakelijke netwerk aanpassingen in kaart. We sturen uw provider aan indien nodig. Als u dit wenst meten we uw totale WiFi netwerk na en geven verbeterings mogelijkheden aan. De meeste verbeteringen vinden plaats op kosten van uw provider. Als u hogere eisen heeft of er zijn veel stoorsignalen,  kunnen we multipoint (mesh) netwerken inzetten voor ongestoorde WiFi. Dit zal niet worden vergoed door uw provider, maar de ontvangst in uw huis wordt perfect.

Stap 4